“NIET TE GROOT VOOR HET KLEINE WERK, EN OOK NIET TE KLEIN VOOR HET GROTE WERK”

Ook als particulier kunt u bij Afbouw Perdok terecht voor al uw wand-, vloer- en plafondafwerkingen. Of het nu gaat om nieuwbouw of een jaren zestig woning, een vakantiehuis of een rijksmonument: wij zorgen ervoor dat uw woning fraai en strak wordt afgewerkt. U bent bij ons aan het goede adres voor:

  • Stukadoorswerk
  • Spackspuitwerk
  • Cementdekvloeren
  • Anhydriet dekvloeren
  • Siergrindvloeren
  • Gietvloeren

Showroom
In onze showroom laten wij u graag zien wat wij te bieden hebben. Of kijk hier rustig even rond om inspiratie op te doen. Onze deskundige medewerkers geven graag uitleg en kunnen u helpen bij het maken van keuzes. Neem gerust een paar kleurstalen mee naar huis om een goed beeld te krijgen.

Duidelijke afspraken
Als u een bouwtekening meebrengt bij uw bezoek, dan kunnen we deze gebruiken om een vrijblijvende offerte op te stellen. Maar we komen ook graag een keer langs om op te meten. In onze offerte noemen wij een totaalprijs, zodat u achteraf nooit voor verrassingen zult komen te staan.

We maken heldere afspraken over de werkzaamheden en spreken in overleg met u af wanneer we deze uitvoeren. U kunt erop vertrouwen dat onze medewerkers netjes en zorgvuldig te werk gaan en dat zij uw woning opgeruimd en schoon achterlaten.

Wanneer zullen we beginnen?
Bel vandaag nog om een afspraak te maken en kom langs in de showroom. Telefoon: 050-528 06 80 of mail: info@afbouwperdok.nl.

 

Offerte aanvragen

 

Projecten