Projecten

Het Pakhuis, Sneek

Opdrachtgever

Lont


Uitgevoerde werkzaamheden

cementdekvloeren, stukadoorswerk, spackspuiten

In Sneek heeft Lont twee robuuste appartementengebouwen gerealiseerd met daarin 54 appartementen. Bij Het Pakhuis gaat het om koopappartementen, met name bedoeld voor starters op de woningmarkt. In de gebouwen komen stijlvol, comfortabel en betaalbaar wonen op één plek samen.

Opties
De kopers hadden de mogelijkheid om qua afwerking te kiezen uit een aantal opties, wat voor starterswoningen vrij uniek is. Om het hen gemakkelijker te maken, hadden ontwikkelaar en aannemer de opties verwerkt in een aantal afbouwpakketten. Ook de vloer- en wandafwerking waren hierin opgenomen. Standaard hebben we de appartementen behangklaar opgeleverd. Kopers konden er echter ook voor kiezen om de wanden sausklaar te laten afwerken. Behalve het stucwerk van de wanden hebben onze medewerkers ook de cementdekvloeren aangebracht en het spackspuitwerk uitgevoerd.

Zorgvuldige planning
In verband met corona was een zorgvuldige planning belangrijk. De aannemer had dit uitstekend geregeld, waardoor wij niet tegelijkertijd met anderen in een appartement aan het werk waren en dus goed afstand konden houden.

Fotografie: Walter Frisart FOTOwerk