Projecten

Nieuwbouwwoningen, Lemmer

Opdrachtgever

Bouwbedrijf Visser, Dokkum


Uitgevoerde werkzaamheden

cementdekvloeren, stukadoren, spackspuiten

In onze branche is een goede samenwerking belangrijk, zeker met de opdrachtgever. Wat dat betreft zaten we goed bij het project 4 nieuwbouwwoningen in Lemmer, dat we in opdracht van Bouwbedrijf Visser uit Dokkum hebben uitgevoerd. Het was het tweede project dat we samen deden. Het derde zit in de pijplijn.

Allround vakmanschap

Het rijtje woningen – twee verdiepingen en een zolderverdieping – is gebouwd aan de Boekebeamstrjitte. Deze straat ligt in een kleinschalige nieuwbouwwijk aan de rand van Lemmer. Wij hebben alle verdiepingsvloeren voorzien van een cementdekvloer. De wanden hebben we gestukadoord en behangklaar afgewerkt. Voor de plafonds is gekozen voor spackspuitwerk. Ook in een relatief klein project als dit komt ons allround vakmanschap dus goed aan bod.

Planning

We kijken terug op een prettige samenwerking met de aannemer. In de afbouw moeten we vaak rekening houden met andere partijen, zoals een installateur en een timmerman. De aannemer had de planning goed op orde, zodat we de werkzaamheden zonder oponthoud konden uitvoeren. Gezamenlijk hebben we gewerkt aan een mooi huizenblok waar het fijn wonen is.